Unde:

Strada 13 decembrie nr. 137
vis-a-vis de Mall Coresi

(+40)-0747-937-640 vezi harta

Când:

Duminică, ora 10:00

Istoric

...o biserică vie, dinamică şi fundamentată în Sfintele Scripturi.
Biserica Punctul Zero
Conferința Punctul Zero1 Mai 2010

 

Fănel Şerban este pastorul fondator al Bisericii Punctul Zero.

El a primit din partea Domnului Isus, având la bază textul biblic din Isaia 35, chemarea de a începe în oraşul Braşov o biserică vie, dinamică şi fundamentată în Sfintele Scripturi.

După un timp îndelungat de rugăciune şi post, la îndemnul venit din partea Domnului, el organizează în data de 1 mai 2010 prima Conferinţă Punctul Zero, cu tema “Binecuvântare sau blestem”, în cadrul căreia se anunţă oficial deschiderea Bisericii Punctul Zero.

Acestei chemări i se alătură 10 persoane care au format prima echipă de slujire.

Primii 2 ani din activitatea bisericii au avut ca obiectiv primar consolidarea şi formarea crezului, a viziunii şi a ADN-ului Bisericii Punctul Zero. În tot acest timp, echipa de slujire a crescut şi s-a dezvoltat, iar în prima parte a anului 2012, Fănel Şerban i-a chemat alături în această slujire pe Răzvan Stavilă şi Sergiu Macaveiu, ordinându-i ca păstori asistenţi.

Pe tot parcursul celor 2 ani s-a putut vedea cum Domnul Şi-a revărsat în repetate rânduri prezenţa Sa minunată, aducând în Biserica Punctul Zero experienţe de eliberare din robia păcatului şi din robia diavolului, de vindecare miraculoasă şi răspunsuri clare la multe rugăciuni făcute.

Începând cu 1 septembrie 2012, prin mutarea într-o nouă locaţie, s-a iniţiat o nouă etapă a bisericii, intitulată “New Start”.

Biserica Punctul Zero
Biserica Punctul Zero1 septembrie 2012

 

Acest nou start a adus o nouă dinamică şi un nou format de slujbă. Impactul a fost vizibil prin alăturarea unor membri noi şi întoarcerea mai multor persoane la Domnul, astfel crescând şi numărul participanţilor la slujbele bisericii: aproximativ 100 de persoane.

Locație & informații de contact

Biserica Punctul Zero se află în Brașov, unul din cele mai frumose orașe din România. Te invităm să ne vizitezi atunci când ai ocazia. Adresa noastră este: Str.13 Decembrie nr. 137, vizavi de Coresi Mall.

E-mail: contact@punctulzero.com Tel: (+40)-0747-937-640

Locație:
Strada 13 decembrie nr. 137 vis-a-vis de Mall Coresi

Program:
Duminică, ora 10:00