Unde:

Strada 13 decembrie nr. 137
vis-a-vis de Mall Coresi

(+40)-0747-937-640 vezi harta

Când:

Duminică, ora 10:00

Nou-venit?

Bine ai venit pe siteul Bisericii Punctul Zero.
Suntem încântați că ai ales să navighezi astăzi pe site-ul bisericii noastre.

Fănel ȘerbanPastor senior

 

Prin ceea ce ți-am pus la dispoziție pe acest site, dorim să venim în întâmpinarea nevoilor tale spirituale și ale familiei tale.

Stăm la dispoziția ta pentru a te sluji și a te ajuta să ajungi cât mai aproape de Domnul Isus, cunoscându-L pe El personal, astfel încât să ai parte în viața ta de o binecuvântată schimbare.

Iată la ce anume te poți aștepta:

Închinare prin muzică

Cântecele pe care le cântăm sunt atât imnuri vechi, cunoscute în cadrul bisericilor evanghelice, cât și cântece moderne adresate lui Dumnezeu. Noi avem așteptarea ca în timpul închinarii, să experimentăm prezența și dragostea lui Dumnezeu.

Predicarea Sfintei Scripturi

Predicarea Sfintei Scripturi (Biblia) constituie cel mai important moment din programul Bisericii Punctul Zero. Prin predicarea Cuvântului, Dumnezeu îți va vorbi într-un mod personal și clar, dându-ți râspunsuri la frământări personale și claritate acolo unde ai nevoie.

Mai mult decat o zi

Locație & informații de contact

Biserica Punctul Zero se află în Brașov, unul din cele mai frumose orașe din România. Te invităm să ne vizitezi atunci când ai ocazia. Adresa noastră este: Str.13 Decembrie nr. 137, vizavi de Coresi Mall.

E-mail: contact@punctulzero.com Tel: (+40)-0747-937-640

Locație:
Strada 13 decembrie nr. 137 vis-a-vis de Mall Coresi

Program:
Duminică, ora 10:00