Unde:

Strada 13 decembrie nr. 137
vis-a-vis de Mall Coresi

(+40)-0747-937-640 vezi harta

Când:

Duminică, ora 10:00

Staff Pastoral

Şi El a dat pe unii apostoli; pe alţii, proroci; pe alţii, evanghelişti; pe alţii, păstori şi învăţători, pentru desăvârşirea sfinţilor, în vederea lucrării de slujire, pentru zidirea trupului lui Hristos. Efeseni 4:11,12

Fănel ȘerbanPastor senior și fondator

 

Fănel Șerban este pastorul fondator și pastorul senior al Bisericii Punctul Zero fiind, responsabil cu predicarea, misiunea și viziunea bisericii.

Din anul 1993 este implicat în mod activ în lucrarea Domnului sub diferite forme și contexte: evanghelizare, lider de tineret, administrare, slujire pastorală și plantare de biserici. Din anul 1999, împreună cu soția sa, devin reprezentații în România a slujirii Derek Prince Ministries, această slujire funcționând în cadrul Editurii Neemia, unde au tradus și publicat mai multe cărți creștine de diverși autori, acestea fiind o reală binecuvântare pentru creșterea spirituală a multor români.

El își începe pregătirea teologică în cadrul a două școli biblice, iar, după finalizarea acestora, își continuă studiile teologice urmând cursurile Universității Teologice Emanuel din Oradea, unde devine licențiat în teologie pastorală baptistă.

El este autorul cărții „Divorțul – un atentat la doctrina legământului” și a broșurii evanghelistice „Frica de întuneric”.

Fănel Șerban este căsătorit cu Monica, având trei băieți. Ei locuiesc în orașul Brașov.

3 Raspunsuri

  1. E un har ca facem parte din Biserica Punctul Zero Brasov si suntem binecuvantati de slujirea voastra. IL laudam pe Domnul pentru integritatea voastra, pt dragostea voastra mare pt Dumnezeu si Cuvantul Lui, pt viziunea mareata pt biserica, orasul si tara noastra. Domnul sa va binecuvinteze pe voi, sotiile si copiii vostri. sa nu duceti lipsa de nici un bine.
    Beni si Clau

  2. Sanatate bisercii din Brasov. Apeciez lucrarea voastra!

    La punctul 6 despe noi: nasterea din nou este botezul?

    Multumesc pentru raspuns si sa tinem legatura.

  3. sunteti o binecuvintare pentru familia noastra , multumim Domnului Isus pentru voi ,am fost baptisti dar cautindu-l pe Dumnezeu am citit carti de Derek Prince ne-am speriat la inceput asta in urma cu 4 ani ,apoi am nceput sa intelegem tot mai mult si ne bucuram pentru fratele Iosif Ton pentru voi si pentru toti cei atinsi de puterea Duhului Sfint am vrut sa va mai spun ca am gasit multe cintari aducatoare de blestem in bisericile traditionale si noi am inceput sa rupem aceste blesteme ex : in farime spargem voia printr-o lovitura grea sau Sa fie amaru cit de greu e asa usor cu tine etc Fiti binecuvintati !

Locație & informații de contact

Biserica Punctul Zero se află în Brașov, unul din cele mai frumose orașe din România. Te invităm să ne vizitezi atunci când ai ocazia. Adresa noastră este: Str.13 Decembrie nr. 137, vizavi de Coresi Mall.

E-mail: contact@punctulzero.com Tel: (+40)-0747-937-640

Locație:
Strada 13 decembrie nr. 137 vis-a-vis de Mall Coresi

Program:
Duminică, ora 10:00