Unde:

Strada 13 decembrie nr. 137
vis-a-vis de Mall Coresi

(+40)-0747-937-640 vezi harta

Când:

Duminică, ora 10:00

Lucrarea sociala a Bisericii Punctul Zero

Lucrarea socială

Isus a spus:

“Mi-a fost foame, şi Mi-aţi dat de mâncat;
Mi-a fost sete, şi Mi-aţi dat de băut;
Am fost dezbrăcat, şi M-aţi îmbrăcat;
Am fost bolnav, şi aţi venit să Mă vedeţi!

ori de câte ori aţi făcut aceste lucruri unuia din aceşti foarte neînsemnaţi fraţi ai Mei, Mie Mi le-aţi făcut.” Matei 25:35-40

Isus a spus că cea mai mare poruncă este să iubești pe Domnul Dumnezeul tău cu toată inima ta, cu tot sufletul tău, cu toată mintea și puterea ta. El a mai spus că a doua poruncă este la fel de importantă ca prima poruncă, și anume să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți.

În rugăciunea Tatăl nostru suntem învățați de către Domnul Isus să avem îndrăzneala de a cere Tatălui Ceresc pâinea cea de toate zilele pentru noi înșine sau familia noastră. Aceasta este motivația care stă în spatele proiectului social numit “Pâinea cea de toate zilele”!

Așa cum în majoritatea caselor noastre nu lipsește pâinea cea de toate zilele, în același fel ne dorim ca, prin acest proiect social, să slujim și să exprimăm dragostea noastră față de semenii noștri aflați în dificultăți materiale.

Prin susținerea mai multor credincioși, Biserica Punctul Zero, prin intermediul proiectului “Pâinea cea de toate zilele” a adus la final de an 2012 o masă îmbelșugată în mai multe familii.

Și tu poți participa la un asemenea proiect prin susținerea ta financiară! Adu o masă îmbelșugată celor ce cu siguranță nu și-ar putea-o permite fără tine!

Donează acum!

Locație & informații de contact

Biserica Punctul Zero se află în Brașov, unul din cele mai frumose orașe din România. Te invităm să ne vizitezi atunci când ai ocazia. Adresa noastră este: Str.13 Decembrie nr. 137, vizavi de Coresi Mall.

E-mail: contact@punctulzero.com Tel: (+40)-0747-937-640

Locație:
Strada 13 decembrie nr. 137 vis-a-vis de Mall Coresi

Program:
Duminică, ora 10:00